На ден 25.2.2014 година активот на вторите одделенија го посети Театарот за деца и младинци и притоа учениците ја проследија театарската претстава „Грдото пајче“. Во прилог мал дел од нашето прекрасно доживување  преку фотографии и ВИДЕО🙂