Честитки до нашите ученици Марија Костадинова и Александро Костадинов кои зедоа учество на on line натпреварот World Education Games организиран од UNESCO под менторство на наставникот Снежана Стефановска.

Сертификат 1

Сертификат 2

Сертификат 3

Сертификат 4