На 26.02.2014 дел од учениците од нашето училиште ја посетија фабриката за сокови „Вива“ и се информираа како се произведуваат нивните омилени „Вива“ сокчиња. Погледнете како помина нивното дружење со тимот на Вива во следниве видеа 🙂