Денес на истакнатите ученици за учебната 2018/18 година, од 4- 8мо одделение и ученикот на генерацијата 2009/2018 им беа доделени плакети.

Наградени беа учениците:

Николина Вељановска 4 одделение,
 
Ивана Шошкоска  5 одделение,
 
Лара Тренчевска 6 одделение,
 
Меланија Филиповска 7 одделение,
 
Мартина Ивановска 8 одделение,
 
Ученик на генерацијата 2009-2018 е Дамјан Јанчевски
 

На учениците им посакуваме уште многу успеси понатаму!