[ngg src=”galleries” ids=”36″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”320″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”2″ number_of_columns=”2″]

По повод Месецот на книгата, членовите на библиотекарската секција  од четврто до деветто одделение, ја посетија подрачната библиотека „Рајко Жинзифов“. Таму се запознаа со начинот на работата на библиотеката, начинот на зачленување и фондот на книги за нивната возраст.