Наставничките од 3б одд.заедно со родителите и учениците реализираа работилница со која го разубавија просторот во училницата. Соработката наставник- родител е многу важна за успехот на учениците, а тоа кај нас постојано се практикува и ќе продолжи во иднина.

[ngg src=”galleries” ids=”39″ sortorder=”636,635,638,637,634,632,631,633″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”480″ thumbnail_height=”360″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”10″ number_of_columns=”2″]