Ден на македонскиот јазик

Книга со литературни творби

Книга со изработки од третите одделенија

Книга со изработки од 5в одделение

Мона Димитрова, 4а одд.
Македонскиот јазик има длабоки корени, Петра Ласкова 4а одд.
[ngg src=”galleries” ids=”57″ exclusions=”864″ sortorder=”864,840,841,842,843,844,845,846,847,848,849,850,851,852,853,854,855,856,857,858,859,860,861,862,863,865,866,867,877,876,879,878″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”180″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”32″ number_of_columns=”3″]