Голем број учениците од 1-9то одделение изработија свои цртежи . Иако на Конкурсот кој го објави општина Аеродром, наградени беа само дел од нив, би сакале да ги истакнеме сите творби.

[ngg src=”galleries” ids=”59″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”180″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”45″ number_of_columns=”3″]
Made with Padlet