Честитки за нашите полуматуранти, многу успех понатаму!!!

Посебно честитки за Првенецот на генерацијата 2011/20, Меланија Филиповска за извонредните резултати и постигања. И посакуваме да и се множат успесите…

Бидејќи оваа генерација полматуранти немаа можност да се поздрават со училиштето и нивните наставници на вообичаениот начин, дел од наставниците, психологот и директорката им се обратија преку следното видео.