По повод 5ти Март, светскиот ден за заштеда на енергијата, учениците од нашето училиште реализираа повеќе активности. Може да погледенете дел од нивните изработки и пораки.

[ngg src=”galleries” ids=”67″ exclusions=”1031,978,979,980,981,982″ display=”basic_slideshow” gallery_width=”720″ gallery_height=”480″ transition_speed=”400″]