По повод одбележување на Меѓународниот ден на жената учениците од I-а и I-б одделение реализираа повеќе активности, за да се запознаат со дел од правата на жените и нивната рамноправност како причина за празнување на денот и да се придонесе кон разбивање на стереотипите.

[ngg src=”galleries” ids=”68″ display=”basic_imagebrowser”]