Традиционално, секоја година нашето училиште организира маскенбал, по повод 1 Април – Денот на шегата. Учениците се претставија преправени во принцези, самовили, индијанци, каубојци, вештерки, суперхероите спајдермен, бетмен, супермен, пирати…

[ngg src=”galleries” ids=”74″ display=”basic_slideshow”]

Од активот на III одделение

И учениците кои следат настава од далечина, го одбележаа денот на шегата со правење на маски.

[ngg src=”galleries” ids=”76″ display=”basic_slideshow”]