ЕРАЗМУС+ проект „Прва помош и здрав живот“

Во рамките на програмата Еразмус+, К229 (Стратешки партнерства за училишни размени) училиштето во 2019 година е добитник на грант за реализација на проект „Прва помош и здрав живот“.

Заради условите со Ковид пандемијата, мобилностите беа одложени и сите активности предвидени со апликацијата ќе се реализираат од септември, 2022 година.

Училиштето е во партнерство со училишта од Шпанија, Португалија и Словачка.

Училишниот тим е во состав:

  • Јасмина Хаџи-Димова, координатор
  • Јулијана Тодоровска, проект менаџер
  • Елизабета Матиќ, член
  • Оливија Жежова, член

Skills

Posted on

June 16, 2022

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *