По повод 8ми Март, меѓународниот ден на жената, денот на нашите најсакани-мајките, ние учениците од продолжен престој преку неколку реченици ги искажавме нашите мисли и чувства кон најмилите и бесценети наши мајки и баби….за сите нив – СРЕЌЕН 8 ми МАРТ , да сте ни здрави, живи и долговечни.

8 mi mart