На 25.4.2014 година учениците од нашето училиште ја гледаа претставата „Петар Пан“ во Македонска опера и балет. Учениците со задоволство ја следеа претставата и потоа прераскажуваа за моментите кои им оставиле најголеми впечатоци од истата. Делови од претставата ги забележавме со фотографии и ги документиравме во следното слајд-шоу.