Покрај многуте други активности на учениците и наставниците по повод 50-годишнината од постоењето на нашето училиште, се одржаа и повеќе меѓуодделенски квиз-натпревари по различни наставни предмети. Дел од учениците земаа учество како натпреварувачи, а останатите ги бодреа како публика. Со фотографии и видеозаписи забележавме мал дел од текот на квиз-натпреварите.

КВИЗ ПО ИНФОРМАТИКА

* Победник на квизот по информатика беше екипата на 6-в одделение.

КВИЗ ПО МАТЕМАТИКА

* Победник на квизот по математика беше екипата на 6-а одделение.