Се известуваат учениците дека на 01.09.2014год. (понеделник)  започнува учебната 2014/2015 година.

Сите ученици треба да бидат облечени во училишните униформи. Истите ќе бидат построени во училишниот двор во 7,45 часот и по завршување на химната, заедно со своите одделенски раководители ќе влезат во своите училници.

На сите ученици им посакуваме среќен почеток на учебната 2014/2015 година.