Ученици од Средното музичко училиште изведоа презентација на дел од своите активности. Учениците од 8мо и 9то одделение со особено внимание го проследија нивниот настап. Дел од настапот забележавме со кратки видео- инсерти и фотографии, кои и Вие може да ги погледнете…

Видео 1

Видео 2

Видео 3

Видео 4

Видео 5

Видео 6

Видео 7

DSC_0130 DSC_0131 DSC_0132 DSC_0133 DSC_0135 DSC_0137 DSC_0139 DSC_0140 DSC_0141 DSC_0145 DSC_0146 DSC_0147 DSC_0154 DSC_0155 DSC_0156