Почитувани родители, роднини, пријатели, соработници…

По повод Велигденските празници на ден 12.04.2017 г. во холот на училиштето ќе се одржи продажен Велигденски базар со хуманитарен карактер. Изработките на учениците ќе бидат изложени од 12,30 – 14, 00 часот. Го очекуваме Вашето присуство и Вашиот скромен придонес.