Почитувани ученици, родители и соработници, на прагот на Новата 2018 година вработените од ООУ “Димитар Македонски” Ви ги честитаат претстојните празници и Ви посакуваат успешна година. Нека 2018 биде година во која ќе Ве прати добро здравје, мигови исполнети со љубов и среќа, успешни приказни…