Нашиот ученик Андреј Ангеловски од 7б одделение на балканско првенство во карате во Белград ја освои титулата балкански шампион. Инаку, Андреј е член на КК Олимпик, трикратен државен првак и репрезентативец на Македонија во борби до 13 години, до 45 килограми.

Честитки за Андреј и уште поголеми успеси!!!!