Денес на истакнатите ученици за учебната 2018/19 година, од 4- 8мо одделение и ученикот на генерацијата 2010/2019 им беа доделени плакети.

Наградени беа учениците:

Давид Новаковиќ 4 одделение,

Немања Чучак  5 одделение,

Дамјан Ристовски 6 одделение,

Марија Петрушевска 7 одделение,

Меланија Филиповска 8 одделение,

Ученик на генерацијата 2010-2019 е Мартина Ивановска.

[ngg src=”galleries” ids=”27″ display=”basic_thumbnail”]