Ученици и наставници од нашето училиште се вклучија со активности за чистење на училишниот двор, во рамките на масовната екоакција која ја организираа општина Аеродром и ЈП „Комунална хигиена“. Во акцијата учествуваа учениците од предметна настава, наставници, стручни соработници и технички персонал.

Одговорни наставници:

Љупка Павловска

Марија Гавриловска

Координатор:

Каролина Насковска

[ngg src=”galleries” ids=”29″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]