Учениците од нашето училиште, заедно со нивните наставници се подготвија и организираа Новогодишен базар. Благодарност и до родителите кои активно се вклучија во активностите. Соработката продолжува на секое поле.

[ngg src=”galleries” ids=”45″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”360″ thumbnail_height=”270″ thumbnail_crop=”0″ number_of_columns=”3″]