На 30 септември се одржа седмиот по ред Државен натпревар по Биологија и Природни науки. Натпреварот, поради aктуелната состојба со корона вирусот, се одржа online. Нашето училиште го претставуваа учениците од 5-то одделение и ги постигнаа сведниве резултати:

  1. Андреј Антов ученик  5 б одделение освои трета награда

2. Силвија Бекир ученичка во 5 б одделение доби пофалница за учество


Ментор: Каролина Насковска проф. по биологија