Благодарност до Градинарски центар ФОЈА за можноста за соработка. Дел од вредните дечиња од 4то одделение, учесници во проектот Еразмус + „Permaculture Schools Garden“, заедно со своите наставнички Маја Буклеска и Марина Спасовска, го посетија градинарскиот центар „Фоја“ и ги засадија нивните први желадчиња и садници. Тие учествуваа во акцијата „Да растеме заедно“ каде што низ игра и интерактивност, со чувство за грижа и љубов кон природата ќе учат како да се грижат и како да ја негуваат природата. 🌿🌳🌱

[ngg src=”galleries” ids=”66″ sortorder=”963,964,965,966,967,972,968,969,970,971,976,973,974,977,975″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”360″ thumbnail_height=”270″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”15″ number_of_columns=”2″]