На регионалниот натпревар по географија кој се одржа на 21.05.2022 г. учествуваа учениците Давид Божиновски од 8-а одделение и Дамјан Кузевски од 6-б одделение.

Дамјан Кузевски освои прво место и продолжува на државниот натпревар. 

Пофалница и за ученикот Давид Божиновски.

Браво! Честитки за учениците и наставичката Сузана Кузмановска.