Почитувани,

Нашиот ученик од 6в Теодор Прошев (ментор Снежана Стефановска ) на 28.05.2022 г. постигна 3 награда на Државниот натпревар по Природни науки за 6 одделение. На истиот натпревар 3 награда доби и Стефани Накова од 5в одделение и пофалница за Никола Савев од 5а одделение (ментор Дијана Алексовска).

Браво за учениците и менторите!