На 4.2.2023 година се одржа општински натпревар по математика за основните училишта на територијата на општина Аеродром. Нашите натпреварувачи постигнаа значајни резултати. Им честитаме на учениците и нивните ментори и им посакуваме уште поголем успех на регионалниот натпревар.

Резултати: