Училиштен весник

Од сега за сите наши активности ќе можете да читате и во електронското издание на нашиот училиштен весник. https://online.flippingbook.com/view/1056438091/4/

Посета на Собранието на РСМ

На ден 24.11.2023г учениците од 9то одделение заедно со наставничката по граѓанско образование Ева Матевска Мишева,педагог Татјана Трајковска и наставничката по македонски јазик Виолета Јовановска беа во посета на Собранието на РСМ.Ова е уште еден доказ дека нашето...

Резултати од конкурсот за осигурување

На 18.11.2023 г. во просториите на Агенцијата за супервизија на осигурувањето се одржа свечено доделување дипломи на учениците и нивните ментори на литературниот и ликовен конкурс на тема „Моја инвестиција– полисата за осигурување“. Овој конкурс е во организација на...

Најдобар просветен работник за учебната 2022/23 година

Во просториите на Општина Аеродром, денеска градоначалникот Тимчо Муцунски ги врачи признанијата на најдобрите просветни работници од сите основни училишта на територијата на општината Аеродром за учебната 2022/23 година. Признанието и наградата на наставник од нашето...