📌 Во просториите на Општина Аеродром, денеска градоначалникот Тимчо Муцунски ги врачи признанијата на најдобрите просветни работници од сите основни училишта на територијата на општината Аеродром за учебната 2022/23 година.

📑Признанието и наградата на наставник од нашето училиште и припадна на Оливија Жежова, наставник по англиски јазик, која зад има големи успеси во воспитно-образовната работа.
 
👩‍🏫 Признанијата се доделуваат на наставници кои во својата работа покажале посветеност, иницијатива и успеси во работата.
 
Честитки и успех во иднина 👏🍀