На ден 28.03.2024година во нашето училиште се одржа Отворен ден по граѓанско образование. Оваа година темата беше Талентот понекогаш е пресуден во изборот на нашата професија.Учество земаа ученици од 7мо,8мо и 9то одделение.Ги презентираа нивните таленти во пишување проза,поезија,а имаше и таленти во балет и музика.Повеќето од нив веќе знаат што би сакале да биде нивната идна професија.Им посакуваме да бидат успешни во животот и да го остварат нивниот сон.Им благодариме што се вклучија во оваа активност и ни овозможија да реализираме уште еден успешен Отворен ден.Предметен наставник Ева Матевска Мишева