ООУ ” Димитар Македонски ” – Патронен празник

Денешниот ден иако не е јубилеен, е значаен бидејќи е прв во новиот училишен објект. Пред нас се уште многу предизвици, но зад нас е 58 годишно постоење, години исполнети со многу успеси и проекти, заедно да чекориме напред кон иднината следејќи ја нашата цел и...