👉Денешниот ден иако не е јубилеен, е значаен бидејќи е прв во новиот училишен објект. Пред нас се уште многу предизвици, но зад нас е 58 годишно постоење, години исполнети со многу успеси и проекти, заедно да чекориме напред кон иднината следејќи ја нашата цел и визија.
🌞Сонце и љубов за сите деца
НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК! 🎉

Линк од објавата на нашата ФБ страница:

Патронен празник 23.05.2022