На 09.06.2022 г. беше доделувањето на наградените ученици кои учествуваа на државниот натпревар по географија кој се одржа на 04.06.2022 година.

Ученикот Дамјан Кузевски од 6-б одделение освои 5-то место.

Честитки за ученикот и менторот Сузана Кузмановска, наставник по географија. Ви посакуваме уште многу успеси!!!