Детскиот ликовен конкурс се организираше и се спроведе на целата територија на Република Северна Македонија, под мотото “Моето чисто маало”. 

Детските цртежи во категорија 7-10 години, нашата ученичка од 3-в одделение Калина Коколанска освои 1 место и награда од 120000 денари.

ЧЕСТИТКИ и посакуваме многу успеси во иднина!