Реон ОУ „Димитар Македонски“ Општина Аеродром – Скопје

РЕОН ОУ „ДИМИТАР МАКЕДОНСКИ“ ОПШТИНА АЕРОДРОМ СКОПЈЕ   ЧЛЕН 8                 Реонот на ОУ „Димитар Македонски“  ја опфаќа територијата на населбите Лисиче и Реонски Центар Аеродром. Овој реон е на северозапад се граничи со бул.„Србија“ на североисток со бул. „Видое...

Видео од реализиран час по математика на “smart” таблата со учениците од I-б одд.

Видео од реализиран час по математика на Смарт табла со учениците од I-б одд. Нови искуства за нашите ученици, нивни позитивни реакции и нестрпливи се за следни дружења со Смарт...

Извештај од доделувањето на наградите од Петта Приватна Гимназија во Скопје на ден 14.03.2013 год.

И оваа година Петтата Приватна Гимназија во Скопје организираше натпревар по англиски јазик за учениците од осмите одделенија.Ние како и минатата  година и оваа година зедовме учество на натпреварот со вкупно осум ученици.Посебно задоволство ни претставува тоа што во...