1 Април Денот на шегата Април ли ли ли!!!

ЛИНКОВИ ДО ВИДЕА И СЛИКИ ОБЈАВЕНИ НА НАШАТА ФБ СТРАНИЦА https://www.facebook.com/ooudmsk 1 Април денот на шегата со учениците од 3-б одделение, одд. наставнички Зорица и Оливера во Капитол мол. Април ли ли ли! Денот на шегата со креативните 5-то одделенци и нивните...
Реализирана првата активност во рамките на проектот „Редовно на часови“

Реализирана првата активност во рамките на проектот „Редовно на часови“

На 21.10.2021 (четврток) на игралиштето во училишниот двор на ООУ „Димитар Македонски“ се реализираа активности во рамките на Проектот Редовно на часови: АКЦИЈА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА РОМИТЕ ВО ОСНОВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. Активноста насловена како АЈДЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ се...
Реализирана првата активност во рамките на проектот „Редовно на часови“

Реализирана првата активност во рамките на проектот „Редовно на часови“

На 21.10.2021 (четврток) на игралиштето во училишниот двор на ООУ „Димитар Македонски“ се реализираа активности во рамките на Проектот Редовно на часови: АКЦИЈА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА РОМИТЕ ВО ОСНОВНОТО ОБРАЗОВАНИЕ. Активноста насловена како АЈДЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ се...
Реализирани активности по повод Неделата на гладта во соработка со Црвениот Крст на РС Македонија

Реализирани активности по повод Неделата на гладта во соработка со Црвениот Крст на РС Македонија

Во нашето училиште Неделата на гладта ја одбележавме со низа активности. Учениците од 1-во до 5-то одделение твореа на тема „ Здрава храна“ – напишаа песнички и нацртаа многу убави ликовни творби. Учениците од 6-то до 9-то одделение направија презентации на тема...
Реализирани активности по повод Неделата на гладта во соработка со Црвениот Крст на РС Македонија

Реализирани активности по повод Неделата на гладта во соработка со Црвениот Крст на РС Македонија

Во нашето училиште Неделата на гладта ја одбележавме со низа активности. Учениците од 1-во до 5-то одделение твореа на тема „ Здрава храна“ – напишаа песнички и нацртаа многу убави ликовни творби. Учениците од 6-то до 9-то одделение направија презентации на тема...